Elinan kakut yritys

Tietoa yrityksestä

Aloitin yritystoiminnan tyhjästä. Vuosien saatossa oli tultu hankittua niin paljon erilaisia leivontatarvikkeita ja taitoja kehitetty niin paljon, että olen päässyt tähän hetkeen, että sain omat uudet keittiötilat syksyllä 2019 Viikin Monitoimitalossa ja olen siitä asti tehnyt tilaustuotteet siellä.

Sweet & Salty

Uutuus tuoteboxit nyt valikoimassa.Pitätkö suolaisesta vai makeasta? Kenties myös niiden yhdistelmästä? Myynnissä Sweet box, Salty box ja Sweet & salty box.Boxit ovat 2 hengelle ja niiden hinta on 22€/kplKaikki ovat laktoosittomia. 

Sweet Box
Sweet Box

Sweet box sisältää:Mariannemarenkeja, suklaakuppeja, macaronsseja- ja murokuppeja sitruunacurdilla ja kinuskilla, vadelmamuffini, brownieta, vadelmatuulihattu, kauden marjat ja hedelmät. 

Salty Box
Salty Box

Salty box sisältää:Croissantit ilmakuivatulla kinkulla ja pestolla, leipätikkuja, siemennäkkäreitä, leipäjuustoa- ja viikunahilloa, focacciaa, sinihomejuustotuulihattuja, kinkku-sipulipiiraat ja pinaatti-fetapiiraat, kauden marjat ja hedelmät.

Sweet & Salty Box
Sweet & Salty Box

Sweet & salty box sisältää:Bagelit ilmakuivatulla kinkulla ja pestolla, aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustopiiraat, leipätikut, suklaakupit, mariannemarenki, perunaleivos, kinuskimurokupit, sitruuna macaronssit, kauden marjat ja hedelmät.

Elinan kakut tuotesarja

Myynnissä kahvilassa tai tilauksesta

Hinnat:

Marenkipurkki 5€

Cookiemixit 7€

Muffinssimixit 5€

Itse tehdyt vaahtokarkit 3,50€

Gluteenittomat juures-siemennäkkärit 5€

Granola 5€

Kesäboxi 20€ (sis. Jäätelövohveleita, kulhoja, lusikoita, 4 erilaista strösseliä ja jäätelökauha)

Elina Hartikainen

Omistaja/Yrittäjä

Puhelinnumero: 0505543347
Sähköposti: elinankakut@gmail.com